Robin och Pierre

en blogg som inte är rolig eller seriös, men som man ändå vill följa

Lisch - sön

Publicerad 2012-07-16 20:19:50 i Livet

Så var dert då dags för avslutningen på vår helg, söndagen. Den här dagen var det ingen som orkade gå till Ica för att köpa ordentlig frukost så det blev lite rester, mest i form av chips, cola, ballerina och sånt där onyttigt ni vet. Klockan 12 var det utcheckning så när vi fått lite krafter packade vi ihop oss.
 
 
När vi var utcheckade blev det en runda minigolf på deras äventyrsbana. Riktigt skoj faktiskt! Jag har inte lirat det sen den tiden när man åkte med föräldrarna på semester, sen dess har jag inte vågat spela. Nu har jag dock blivit tillräckligt vuxen för att kunna spela det igen utan att bli besviken över att jag är så dålig på det.
Cromen var bäst på det här. Det syns nästan på hans stil!
 
 
Michelle var inte riktigt lika bra. Hon hade lite otur i sitt puttande, bollen åkte hela tiden förbi hålet och hamnade lika långt ifrån igen. Jag hatar när det händer!
 
 
Jesper var nästan lika bra som Crom. Det krävdes särspel för att skilja dom åt.
 
 
Astrid var inte nöjd med räkningen, hon ville vinna men det fick hon inte. Jesper blev dock nöjd när det visade sig att han faktiskt hade räknat rätt.
 
 
Innan vi åkte hem behövde vi äta mat eftersom det inte blev så mycket till frukost. Anton hade sagt att Lidköpings kebab var mycket bättre än den i Örebro. Till och med så mycket bättre att han skulle kunna ta med en kebabpizza till Örebro från Lidköping, värma den i ugnen och den skulle ändå vara godare än kebaben i Örebro. Typ. Men Anton pratar ju en hel del som sagt fast det gjorde ändå att vi ville prova kebaben såklart! Restaurang Rhodos fick det bli och där verkade kebab vara grejen som gällde! Den stod överst på pizzalistan och kostade endast 2 kronor mer än de andra pizzorna. Har ni varit med om det förut?
 
 
Kebaben var bra. Sen åkte vi åt olika håll för att aldrig ses igen. En trevlig helg!
 
 
- Robin

Kommentarer

Postat av: Karina

Publicerad 2012-07-16 20:49:46

Det är roligare att spela mot barn för då är det större chans att vinna ;) Med andra ord var våra semestrar roligare förr när ni barn var med :D

Postat av: Ass

Publicerad 2012-07-16 22:04:29

Ah, en bra anledning att skaffa barn :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Robin och Pierre

Två grabbar som håller på att ta över hela världen, mer eller mindre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela