Robin och Pierre

en blogg som inte är rolig eller seriös, men som man ändå vill följa

Ginza

Publicerad 2012-07-31 22:48:31 i Film

Ginza hade en stor rea för ett tag sen och givetvis gjorde jag en beställning med en massa filmer som kostade 10 eller 29 kronor styck. Sen hittade jag även Entourage säsong 6 billigt och så tog jag med 7an när ajg ändå var igång då den inte var så dyr. Problemet var att den inte hade släppts än och ginza skickar inte ut leveransen förrän allt i beställningen är redo. Så först idag fick jag min beställning som jag nästan hade glömt bort vid det här laget. Det är kul när det händer nåt sånt där oväntat. Så nu har jag massa sköna rullar att kolla igenom, exempelvis: I spindelns nät, Apocalypto, Pearl Harbour, Dinner for Schmucks, The Spirit, Jakten på lycka, Hierro, Butterfly Effect och Wild things. GULD!!
 
- Robin

Mak

Publicerad 2012-07-31 14:03:26 i Sport

Jan Mak, kan man verkligen heta så?

Ja, tydligen kan man det om man kommer från Holland och är fotbollstränare. Jan Mak är nämligen GAIS nya tränare och har skrivit kontrakt till November. Mak kommer närmast från Elfsborg, där han varit ungdomsansvarig och haft en del i U-17 att göra. Han har tidigare tränat Voldendam, Halmstad, Brage, Elfsborg, TPV och Seychellerna. En gubbe med lite rutin, och tror även han kommer bli den äldsta tränare i Allsvenskan med sina 67 år. Vi har sedan tidigare Kjelle Petersson som assisternade och han är nybliven 64 åring, så vi sitter just nu med Allsvenskans äldsta LAG. Alla kategorier. Heja.
 
Jag vet inte om jag gillar den här gubben eller inte, tur att det bara var ett korttidskontrakt säsongen ut. Om han nu mot förmodan lyckas hålla oss kvar i Allsvenskan så ser jag gärna att vi förlänger, om vi nu åker ur och hamnar i Superettan vill jag att vi startar om på en ny kula, med en helt ny ledning. Helst ska Axén in igen.
 
- Pierre
 

Kycklingbagge

Publicerad 2012-07-30 21:38:52 i Mat

Jag och Pierre var till ICA Maxi idag för storhandling. Det betyder att man får hem mycket smaskigt och man vet inte riktigt vilken del av kylskåpet som man ska börja tömma. För min del föll till slut valet på det bästa som finns, mackor, svårare behöver det inte vara! Färska frallor fyllda med kyckling- & curryröra, sallad, gurka och paprika. Vi brukade äta liknande "kycklingbaggar" på skolcaféet under gymnasietiden vilket alltid gav dagen en bra start. Men som ni säkert förstår smakar den lika bra vilken tid som helst på dygnet!
 
 
- Robin

Movie

Publicerad 2012-07-30 18:06:38 i

Här kommer tre filmer ni inte visste att ni ville se..!
 
The Usual Suspects (De Misstänkta)
En film gjord av Brian Singer, med en Stephan Baldwin, Benicio Del Toro, Kevin Spacey m.m i huvdrollerna.
Det här är en film som är en av mina favoriter, handlar om 5 kriminella män som blir arresterade och blir utvala att vara med i en vittneskonfrontation, något verkar dock fel och allt är inte som det ska vara.
 
5/5

 
 

The Butterfly Effect
Gjord utav Eric Bress och Gruber, med Ashton Kutcher (i högform) som huvudrollsinnehavare.
Även det här en favorit. Handlar om Evan som kan resa tillbaka i tiden tack vare sina tankar, och hur allt påverkas utav mina lilla fel han gör när han reser i tiden.


5/5
 

 
Trainspotting
Gjord av Danny Boyle, med en ung Ewan Mcgregor i huvudrollen.
Utspelar sig i Edinburg, Skottland under 1980-talet och man får följa Mark (McGregor) och hans svåra liv som består av Heroin och hans försök till att sluta med det..
 
4/5
(Hela filmen finns här, för er som inte orkar fixa den på annat vis)
 
 - Pierre
 

Winner

Publicerad 2012-07-29 22:27:36 i

 
Vinnare med 40% av rösterna blev bild nummer 3!!!
Mer info och liknande kommer imorgon..!
 
- Robin och Pierre

No Cigar

Publicerad 2012-07-29 13:05:52 i

När man ska vara nykter en Lördagkväll, vad gör man då? Jo, man drar ihop sina polare och drar några sköna riff nere i en sunkig källare. Egentligen skulle vi dricka Jack Daniels och prova lite saker som man blir rolig av, men vi strunta i den biten.
 
Johan "Beano" Erlandsson och Jimmy "Slash" Fredriksson
Pierre "Nikki Sixx" Ljudén
Robin "Uggla" Karlsson
 
 - Pierre

Bubba

Publicerad 2012-07-29 12:31:35 i Sport

Första fotbollsmatchen från start idag sen drygt två år tillbaka. Fick ett samtal från coachen nyss och då smög sig nervositeten in. Det slog mig helt plötsligt att jag ska få lira fotboll igen på riktigt. Coach undrade bland annat hur länge jag trodde att jag skulle orka. Inte så länge sa jag. Vi möter ett division 4-lag som är i ständig rörelse och jag spelar bredvid lagets mest otränade tjockis, Peter Bjurenholt. Det kommer bli jobbigt! Och i den här värmen. Puuh!
 
- Robin

Köttfärs

Publicerad 2012-07-28 13:12:32 i

Igår var det fest, hos Jocke & Magda. Det var trevligt.
 
 
 
- Pierre
 

Avslut

Publicerad 2012-07-28 00:04:31 i

Tävlingen är nu avslutad...

Den som vann fick ihop 40% av rösterna!

Vi meddelar vinnaren imorgon, för nu måste groggen ta slut.
 
- Robin och Pierre

Fri

Publicerad 2012-07-27 14:28:17 i Livet

När man jobbar på Fritids så måste man offra sig rätt mycket för barnen, idag körde vi "Talang/Sikta Mot Stjärnorna/Idol". Barnen var inte jätte pigga på att uppträda utan ville mest sitta still och kolla på. Som tur är så älskar jag att hoppa runt i konstiga kläder och leka stjärna. Jag drog med mig Nicklas upp på scenen och körde en väldigt avancerad version utav "Euphoria", dock snodde jag några moves utav dom jag och Robin brukar göra när vi kör låten. Det blev en succé.
 
 
 
- Pierre

Heat

Publicerad 2012-07-26 21:25:07 i Livet

Jag hade planer på att skriva ett inlägg om "The Dark Knight Rises" och vad jag tycker om att gå på bio, meeeen det är alldeles för varmt för att jag ska orka sätta mig ner och printa ut mina tankar. Nu ska ni dock inte se det som att jag klagar på värmen. Jag vill ha sommar och värme, så det gör mig inget att jag slipper blogga om min och Parres biodejt. Det får bli en annan dag. Hoppas att ni också njuter av sommarvärmen!
 
- Robin

Första

Publicerad 2012-07-26 09:05:44 i Livet

Igår kom Anna och hämtade Zidler & Tuta, det sved ordentligt i hjärtat när vi puttade in dom i burarna och dom började skrika. Kändes riktigt tungt att behöva säga hejdå till två skrikande katter. Dock fick jag sms redan igår kväll om att Zidler hade hittat en bra fönsterplats och såg glad ut, dock hade Tuta inte riktigt vågat ta för sig ännu. Nästan direkt efter att Anna hade åkt så kom min Mor på besök, vi började med lite gott fika innan vi skulle ta tag i städningen. Tror aldrig jag har städat så mycket någonsin, Mamma dammsög nog vardagsrummet i 1,5 timme. Dock blev det rent, dock hittar jag fortfarande katthår, antar att det tar en längre tid innan allt försvinner. Vanligast när jag städade förut så såg det bra ut i ungefär 2-3 timmar, för sedan hade katterna hunnit dragit upp massa katthår överallt. Imorse när jag vaknade så var det fortfarande rent, jag slapp torka diskbänk, datastol och skrivbord. Det var en känsla som var speciell, jag blev både glad och ledsen. Nu måste jag springa ner till tvättmaskinen, då jag tvättar mina sofföverdrag, för att se om katthåren vill försvinna därifrån..
 
- Pierre
 

Sjön

Publicerad 2012-07-26 00:03:15 i Livet

Så blev det då äntligen en riktig sommardag med sol och bad! Jag och Parre tog oss ut på Sottern och ön "Måshällen". Vi fick snart sällskap av våra föräldrar samt broder Crom och Lovisa.
 
Patrik som har mest sjövana av oss körde givetvis båten.
 
Gamlingarna visade sig vara ivrigast på att komma i vattnet.
 
Det bästa med att vara ute på sjön är allt ätande. Det är fika, lunch, fika igen och har man tur så blir det ytterligare nåt gott utöver det.
 
Till sist kände även jag och Patrik att vi var tvungna att bada. Men det var ju inte direkt så att man slängde sig i vattnet.
 
Men det gick desto fortare att ta sig upp ur vattnet!
 
Om det stämde att det var 22 grader i vattnet vill vi nog ha 27 grader för att vi ska bada igen.
 
Det som är bra med att vara ute på sjön istället för en vanlig badplats är att det blåser så mycket. Då blir man inte lika varm trots att solen steker på och man behöver inte bada allt för många gånger.
 
Läsa bok, äta, lösa korsord, äta, läsa tidning, äta, prata skit, äta och så vidare...Fler såna dagar tack!
 
- Robin

Gubbtennis

Publicerad 2012-07-24 23:31:01 i Livet

3 jäkla timmars tennis blev det på förmiddagen...att gubbarna orkar! När jag och Johan spelar brukar det kunna bli bara två set ibland, sen är vi nöjda. Idag spelade jag dock med Berra, Peter och Pingo som fasen inte ville ge sig. Först en ganska snabb 3-sets vinst för mig och farsgubben. Då blev det en ny match där jag och Pingo tog två raka set.
En femsetare kände vi att vi inte skulle orka eller hinna med, men vi bestämde oss ändå för att köra ett extra set som de andra gubbarna fick vinna för att verkligen utnyttja all tid vi hade. Galet! Jag som inte ens hade käkat en proper frukost innan matcherna. Tur jag hade massa fika kvar hemma från kalasandet så att jag åtminstone fått i mig något.
 
Imorgon är det typ St Patricks Day, eller vad man nu ska kalla det. Jag och Patrik ska i alla fall ha en mysdag tillsammans. Först blir det sjön en stor del av dagen innan vi tar oss in i biosalongen för premiärdagen av den sista Batman-filmen. Sen blir det raka spåret hem till Parre för att titta på fotbollstjejernas premiärmatch i OS.
 
 
Ni glömmer väl inte bort att rösta i tävlingen förresten?! Ni har tills på fredag på er.
 
- Robin

Katt

Publicerad 2012-07-24 22:05:38 i Livet

Det här är en jobbig kväll, för 1,5 år sedan skaffade jag två små rackare till min familj. Zidler, döpt efter den stora filmkaraktären Harold Zidler från Moulin Rouge. Den andra katten, Tuta är döpt efter min idol i vårat innebandylag, Daniel Thungren. Vet fortfarande inte helt hur det gick till när jag skaffade dom, utan jag fick ett samtal arrangerat utav Jocke, sen var jag fast. Men jag ångrar det verkligen inte, inte en sekund (nu ljög jag lite). Nu har jag dock gått och fått allergi utav dom, svårt att andas och enormt kliande. Det var en liten chansning det här, med tanke på att både Farmor, Mamma och Min syster är väldigt allerigska mot just katthår.

Imorgon eftermiddag kommer deras nya ägare att hämta dom, Anna, Jesper's kompis i Skövde. Där kommer dom få bli utekatter och bo fint ute på landet. Jag kan redan nu se Tuta försöka fånga fåglar uppe i träden och se Zidler ligga utslagen på gräsmattan utav utmattning för att han nyss har ätit mat.
 
åh, älskade vänner.
 
Sista kvällen med tjockisarna
Tuta (Foto: Karina Söderek-Karlsson)
Zidler (Foto: Karina Söderek-Karlsson)
 
 
- Pierre
 

Tävling

Publicerad 2012-07-23 21:16:01 i Alkohol

Vi hade som sagt en tävling i Fredagskväll, under "barinvigningen". Tävlingen gick ut på att under kvällen, ta ett så galet kort som möjligt. När man sen hade tagit kortet så skulle man säga till oss och sen på något vis ge oss bilden. Vi har fått in/valt ut 4 stycken bidrag som verkligen sticker ut, minst sagt. Nu är det upp till er, våra läsare, att välja vilken av dom är bilderna som verkligen är mest galen.

Rösta gör ni längre ner i detta inlägg, ni har fram tills Fredag på er att rösta. Vinnaren i tävlingen kommer att få The Happy Hippo Family's skiva, Monacoville i pris!


Bild 1 - "Emil Larsson tycker hällpipen är en jävla bra grej!"
 
Bild 2 - "Kidd slänger av sig tröjan för att sedan lyfta en oförberedd vacker flicka"
 
Bild 3 - "Bröderna Karlsson går in för att vinna, genom ett svanhopp och en kyss, med inlevelse"
 
Bild 4 - "Två flickor vill väldigt gärna vinna och tar därför av sig sina egna kläder och tar på sig Robins kalsonger i hans säng.."

Omröstningen Vilken är din favorit? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!

 

- Robin och Pierre

Monday

Publicerad 2012-07-23 18:45:49 i Livet

Idag var det dags att börja jobba igen, efter en veckas ledighet. Fick äran att öppna på fritids så det var bara ställa klockan på 05:30 för att sedan ta sig neråt. Kändes inte helt roligt, dock kom jag upp och iväg. Efter jobbet drog jag direkt iväg mot min Farmor för att fika och hjälpa henne i trädgården, det skulle rensas bort en himla massa ogräs som vuxit upp.

NU sitter jag med en kopp te och två rostade mackor, väntar på att GAIS - Malmö FF ska börja, blir en tuff match då vi har MYCKET skador och även den lilla detaljen att Alec Axén avgick igår (Kommer ett längre inlägg om det imorgon eller något). Väntar även på att Robin ska komma, så vi kan fixa med helgens tävling.
 
 
- Pierre

New York

Publicerad 2012-07-23 00:16:29 i Film

Jag fick bland annat filmen "New York, I love you" av Pierre när jag fyllde år. Ikväll tyckte jag det passade sig att spana in den. Han presenterade den som en perfekt söndagsfilm så varför inte? Filmen är ett hopplock av kärlekshistorier med massa kända skådisar (och vad vet jag, kanske även kända regissörer) och fungerar som en hyllning till staden New York, vilket framkommer av titeln. Det fanns några sega stunder mitt i filmen men plockar man ut guldkornen ur filmen så tycker jag att det blir fruktansvärt njutbart och högklassigt!
 
Första ordentliga scenen är med Hayden Christensen, Rachel Bilson och Andy Garcia. Den är snyggt gjord och innehåller en skön dialog där framförallt Andy Garcia imponerar.
 Snuskprat är alltid kul och sen blir det en skön twist på det hela mot slutet. Med Maggie Q och Ethan Hawke.
 Chris Cooper och Robin Wright har även dom en dialog under tiden när de tar varsin cigg. Även här blir det lite snuskprat och en sluttwist som gör hela klippet!
 Med Anton Yelchin, James Caan och Olivia Thirlby. En lite smått absurd story som likt de tidigare scenerna avslutas på ett magnifikt sätt.
 Filmens sista scen är med Eli Wallach och Cloris Leachman. De spelar ett gammalt par som hela tiden gnabbas sådär härligt kärleksfullt med varandra.
 
- Robin

L-Berry

Publicerad 2012-07-22 22:44:48 i Alkohol

En sur och god drink ville Johanna att jag skulle fixa på vår barinvigning. Klart att jag gjorde det! L-Berry kallar jag den eftersom huvudingrediensen är en tranbärsvodka (cranberry) av märket LB.
 
L-Berry
4 cl LB Tranbärsvodka
2 cl Vodka
3 bitar muddlad citron
Fruktsoda
 
Bygges i ett highball-glas. Muddla citronen, fyll på med is. Häll i de alkoholhaltiga dryckerna och toppa sedan med fruktsoda. Syrlig och fin smak! Synd att du missade den Johanna ;)

- Robin

Invigning!

Publicerad 2012-07-22 16:17:01 i Alkohol

Nu har då baren fått den rejäla invigningen som den förtjänade! Vi passade även på att fira det faktum att jag fyllde 23 år dagen innan. Det blev en riktigt skön tillställning vill jag lova. Jag orkar inte skriva något särskilt om det utan låter bilderna tala för sig istället.
Och det här är dom normala bilderna som ni kommer få se. Vi hade nämligen en tävling under kvällen, "galnast kort"! Vi kommer välja ut våra 5 favoriter som sedan kommer läggas upp här på bloggen och vinnaren får ni läsare vara med och rösta fram. Men nu tar vi som sagt dom vanliga korten först.
 
 
- Robin
 

Njet

Publicerad 2012-07-22 11:32:55 i Livet

Det är knappt att vi lever, vickefall inte jag.
 
- Pierre

Nu...

Publicerad 2012-07-20 18:11:16 i Alkohol

...börjar vi viga in baren på riktigt, i väntan på alla andra! =)
 
 
Skål!
- Robin & Pierre

Åh!

Publicerad 2012-07-20 11:46:40 i Livet

Åh, vilken härlig dag.. Som Magnus Uggla skulle ha sagt om han var här. Solen skiner, det verkar inte blåsa så mycket och det är Fredag! Den här Fredagen kommer att bli riktigt bra, först nu väntar jag på Robin som ska hämta upp mig så vi kan åka till Bolaget för att införskaffa något trevligt, efter det ska vi lira tennis med våra favoritbröder, Larssons. När vi väl har spelat klart och alla är glada så tar vi oss hemåt, för att försöka göra oss snygga. För ikväll är det barinvigning på riktigt, kommer bli årets fest och det får man inte missa!

(Jag vet att ni saknat bilder på mig, så här får ni)
- Pierre

Dagen

Publicerad 2012-07-19 17:41:12 i Livet

Dagens första sång kom inte helt oväntat från Pierre...och en liten dans!
 
 
Efter paketöppning blev det sen en fin frukost och disckastning i Brevens Bruk.
 
 
- Robin

Frippa

Publicerad 2012-07-19 10:12:36 i Livet

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Robins födelsedag. Ska snart hem till honom för att äta en födelsedagsfrukost och ge honom sina presenter, så han slutar tjata om dom.
 
Så, nu har Robin fått lite rampljus i mitt inlägg. Igår efter min brunch så fick Johanna ta fram saxen och styra upp mitt hår, inte mer än rätt med tanke på att hon är min frisör. Här får ni en både "före" bild och en "efter" bild. Jag är galet nöjd!
 
 
 
- Pierre

Chicken

Publicerad 2012-07-18 21:38:52 i Mat

Idag bjöd jag Pierre på mat. Men han fick fan laga den själv! Maträtten som jag hade planerat till mig dög inte åt honom då kyckling var huvudingrediensen. Han gjorde istället pytt och ägg. Min kyckling då? Skär den i små bitar och stek den lite lätt. Krydda ganska rikligt med chilipeppar samt lite grillkrydda under tiden du steker kycklingen. Stänk på lite Thai Sweet Chili och Kycklingfond, rör runt. Tillsätt grädde, krossade tomater och lite mjöl. Hur mycket? Njaaa, gå lite på känn bara så ordnar det sig alltid. Skvätt i lite mer Thai Sweet, det är gott! Servera med matvete. Det är lite risaktigt, fast nyttigare. Ganska starkt, men apgott!
 
 
- Robin

Sommarbrunch

Publicerad 2012-07-18 15:49:42 i Livet

Något som är väldigt underskattat är att äta brunch, framförallt med fina vänner. Så därför slog vi idag ihop en sådan, hos Johanna. Alla fick ta med lite godsaker, jag fixade baguetter, ost och juice. Medan dom andra tre damerna (Johanna, Madelene och Charlotte) fick fixa allt annat.. Jag kände mig oehört manlig och glad när jag satt och åt med tre flickor.
 

 
 
 
 
- Pierre

Baren

Publicerad 2012-07-18 10:54:14 i Alkohol

Igår var en aktiv dag. Styrketräningspass efter frukost och på eftermiddagen blev det tennis mot Pierre innan kvällens fotbollsträning. Man var lagom mör i kroppen där sent på kvällen. Då kan det vara skönt att bara få lägga sig ner på vår mysmatta tillsammans med ett par trötta, men ändå glada och fertila pojkar.
 
 
Det blev även en del gjort här hemma under dagen, främst ifrån Jimmy som ganska snabbt tycker det blir långtråkigt att vara sjukskriven. Så nu är typ baren färdiginstallerad och barinvigningen närmar sig.
 
 
- Robin

Brunch

Publicerad 2012-07-18 08:15:31 i Mat

Redan Onsdag, tiden går fort när man är ledig. Idag har jag lyckats komma upp i normaltid vickefall, annars är det lätt att man snoozar bort tre-fyra timmar extra. Anledningen till att jag är vaken nu är att jag har tvättid, det känns som om jag alltid tvättar. Jag tycker det är lite små roligt att tvätta faktiskt, man står där nere i källaren och slänger in någon smutsigt och sen komme rdet ut och då luktar det gott, tänk om man kunde göra så med sig själv? Går väll jämnföra med en dusch, men ändå.

Direkt efter min tvättning idag ska jag ta min superford till Sköllersta, där väntar en stor och härlig Brunch. Ihop med mina vänner Johanna och Charlotte, tror jag. Så det blir både Amercianpanncake, kaffe, bagutter och massa mera gott, underskattat. Johanna ska även få klippa mig, det ska bli roligt.
 
- Pierre

Äntligen

Publicerad 2012-07-17 14:34:13 i Sport

Igår lät jag Robin ha sin beskärda del av den här bloggen, jag skrev inget och han skrev tre inlägg. Bra jobbat utav honom tycker jag! Men idag får jag äntligen skriva igen. Sitter här och slänger i mig en tallrik köttfärssås och spaghetti, dock inte jättegod. Ska om en stund upp till Farmor för att fika med henne och med min Far. Efter fikat är det dags för den första tennismatchen mellan mig och Robin för iår, det jobbiga är att Robin är den som är bäst på sport utav oss två. När det gäller tennis brukar jag bli för arg vilket alltid slutar med att jag kastar racketet och svär. Jag saknar det där tålamodet som behövs för att bli bra på det. Samma sak gäller med discgolf och vanlig golf, när jag var yngre var jag konstigt nog väldigt lovande inom golf. Dock tyckte jag bara det var kul så länge jag var bättre än alla andra i min ålder och då jag fortfarande kunna vinna ibland. När dom andra sen kom ikapp mig och några gick föbi, då tröttnade jag och sluta. Det är därför jag spelar lagidrotter nu mera, då kan jag skylla på alla andra istället för bara mig själv.

- Pierre
 

Lisch - sön

Publicerad 2012-07-16 20:19:50 i Livet

Så var dert då dags för avslutningen på vår helg, söndagen. Den här dagen var det ingen som orkade gå till Ica för att köpa ordentlig frukost så det blev lite rester, mest i form av chips, cola, ballerina och sånt där onyttigt ni vet. Klockan 12 var det utcheckning så när vi fått lite krafter packade vi ihop oss.
 
 
När vi var utcheckade blev det en runda minigolf på deras äventyrsbana. Riktigt skoj faktiskt! Jag har inte lirat det sen den tiden när man åkte med föräldrarna på semester, sen dess har jag inte vågat spela. Nu har jag dock blivit tillräckligt vuxen för att kunna spela det igen utan att bli besviken över att jag är så dålig på det.
Cromen var bäst på det här. Det syns nästan på hans stil!
 
 
Michelle var inte riktigt lika bra. Hon hade lite otur i sitt puttande, bollen åkte hela tiden förbi hålet och hamnade lika långt ifrån igen. Jag hatar när det händer!
 
 
Jesper var nästan lika bra som Crom. Det krävdes särspel för att skilja dom åt.
 
 
Astrid var inte nöjd med räkningen, hon ville vinna men det fick hon inte. Jesper blev dock nöjd när det visade sig att han faktiskt hade räknat rätt.
 
 
Innan vi åkte hem behövde vi äta mat eftersom det inte blev så mycket till frukost. Anton hade sagt att Lidköpings kebab var mycket bättre än den i Örebro. Till och med så mycket bättre att han skulle kunna ta med en kebabpizza till Örebro från Lidköping, värma den i ugnen och den skulle ändå vara godare än kebaben i Örebro. Typ. Men Anton pratar ju en hel del som sagt fast det gjorde ändå att vi ville prova kebaben såklart! Restaurang Rhodos fick det bli och där verkade kebab vara grejen som gällde! Den stod överst på pizzalistan och kostade endast 2 kronor mer än de andra pizzorna. Har ni varit med om det förut?
 
 
Kebaben var bra. Sen åkte vi åt olika håll för att aldrig ses igen. En trevlig helg!
 
 
- Robin

Lisch - lör

Publicerad 2012-07-16 15:32:06 i Alkohol

Lördagen började med en promenad till Ica när vi inte längre pallade att ligga i de sådär lagom varmt instängda tälten. Där inhandlades frukostar i olika stilar. Michelle åt i vanlig ordning mest onyttigt i form av chips och dylikt, crom åt i vanlig ordning typ inget alls medan Jesper som alltid ska vara värst hade riktigt fina mackor. Nygräddad ciabatta med skagenost, skinka, ost, tomater och brieost. Tror jag. Det var i alla fall avancerat och såg aptitligt ut!
 
 
Solen tog sig i moln och friska vindar gjorde det svalare i tältet så efter frukosten blev det en sovstund igen. Jesper var inte så förtjust i det och krävde till slut att det skulle vara nog med dessa dumheter. Kubb med särskilda drickesregler fick det bli för att komma igång.
 
 
Det blev ett antal matcher och vi kunde nog alla konstatera att det tyvärr såg ut som vanligt. Inte överdrivet bra med andra ord.
 
 
Vid campingen fanns det ett fält med tre fotbollsplaner varav en hade konstgräs. Dock det sämsta jag nånsin varit med om, det var som att springa på en gummimatta! Tack vare kubben hade vi lyckats få fram en massa spring i benen så vi tog oss till fotbollsplanerna med vår nyinköpta volleyboll. Flickorna lekte spelafruar och satt vid sidan av medans vi andra sprang runt som vettvillingar på planen!
 
 
Det var jobbigt och svettigt att spela fotboll så det var tur att vi hade med matsäck.
 
 
Tyvärr fick vi reda på varför idrottslärarna alltid sa åt en när man sparkade på en volleyboll i skolan. Den går visst sönder tillslut. Tusan också! Jesper skämdes lite när bollen gick sönder efter att han pillade på "gummibubblan" som stack ut ur sömmen.
 
 
Han blev dock nöjd igen när han insåg vilken snygg huvudbonad bollen hade blivit.
 
 
Fotbollen var därmed slut och vi bestämde oss för att klinta upp oss lite och hamnade sedan i Astrids förtält där vi slapp undan de kyliga vindarna som strök omkring utanför tälten.
 
 
Astrid hade fått med sig en Kir-flaska som vi lät gå runt enligt Karlstadsritualen. Michelle såg ut att vara lagom nöjd med smaken. Tyvärr hade vi bara en flaska så när vi väl vant oss vid smaken och börjat komma igång så var den slut och det var dags att gå iväg mot en pizzeria för näring.
 
 
Cromen slängde på sig Astrids hemgjorda kilt innan vi gick och han visade även att han lärt sig "stå så här!".
 
 
Redan här ansågs Crom och Jesper vara för stökiga så de blev serverade svagare öl än mig trots att vi alla beställde Carlsberg!
 
 
I väntan på kvällens huvudband Eileen så träffade vi på Jespers kompis Jonathan.
 
 
Eileen drog sedan igång och det blev ett jäkla drag. Fullt med folk framme vid scen och vi lyckades hitta ett par bra sittplatser långt fram och bunkrade upp med alkoholhaltiga drycker så vi klarade oss under konserten. Nästan iaf.
 
 
Efteråt tänkte vi ta oss in mot centrum för att gå på Stadt, men det blev inte riktigt så. Eller ja, vi åkte ju dit men enbart för att få veta att det var 22 år denna kväll, vilket Michelle inte är. Anton som sa att vi skulle dit och ragga 18-åriga brudar, hur tänkte han att det skulle gå till? Tur att det är så kul att åka taxi fram och tillbaka. Nattamat på Shell innan vi kröp in i våra tält.
 
- Robin

Lisch - fre

Publicerad 2012-07-16 13:14:41 i Alkohol

Nu har det varit mycket Pierre ett tag, så det är väl dags för mig att redogöra för vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Eileens Folkfest i Lidköping skulle jag som sagt på med ett gäng Karlssons samt Jespers kompis Anna som snart ska ta över Pierres katter förövrigt. Krono Camping skulle vi bo på dessa dagar, vilket var passande då det låg precis bredvid Folkparken där festivalen hölls. Jag och min bror kom dit strax innan fem och då var alla utom Astrid där och vårat tält var redan på plats. Under tiden som vi tog oss varsin öl så¨pimpade de dessutom upp tältet sådär lite lagom snyggt!
 
 
En av dom skönaste känslorna som infinner sig under en helg av denna kaliber är när alla är samlade, tälten är uppslagna, alla saker är på plats och man kan i lugn och ro sätta sig ner för att ta en pilsner i solen.
 
Från Karlstad-helgen fanns det en återkommande sak, ni vet den där "Vi stod så här - grejen". Jesper hade läst vår blogg flera gånger om och övat på hur man skulle göra för att passa in. Cromen hade däremot ingen riktig koll på det så han försökte snegla på Jesper för att lära sig.
 
 
För att undvika objudna gäster så byggde vi fällor runt tälten som bara vi visste hur man tog sig igenom. Snabba fötter (även om han ser ut att stå rätt still) mellan snubbeltrådarna var det som gällde försöker Jesper visa upp här.
 
 
För att ta sig till Folkets park var man tvungen att gå på ett tågräls, livsfarligt ju! Balansgång var givet för att få tankarna på annat än att tåget kunde komma vilken dag som helst och köra över oss.
 
 
Vi hade tur och hittade baren på en gång när vi kom dit. Förresten, är det bara jag som tycker att killen i baren ser ut som Pierre för nåt år sen fast med glasögon?
 
 
Efter ett tag tröttnade jag och Crom på musiken och tog oss istället till Sjökanten där min klasskamrat Anton var med några polare. Sjökanten är en liten krog inne på campingen, det innebär alltså inte att man står nere vid sjökanten och dricker Michelle! När det stängde där vid ett ville vi ha nattamat och efterfest. Parkgrillen fixade det första åt oss.
 
 
Efterfest blev det sedan hos Anton som är till höger på bilden. Tyvärr följde inte Jesper med dit eftersom han var jääättetrött. Jesper ångrade inte sitt beslut när han på söndagen fick höra Astrids beskrivning av Anton.
Han är som en blandning av Pierre och Johan. Enough said!
 
 
Crom och Antons tvillingbrorsa Jocke var inte riktigt överens om vilken musik som skulle spelas. Croms val byttes bort ganska fort.
 
 
Anton försökte charma Astrid så gott han kunde, dock utan framgång. Astrid sa till honom att deras åldersskillnad på 7 år var för stor, men Anton som är 24 hävdade då starkt att " Nej Astrid, du är Inte 17". Grym komplimang tycker jag då det ska vara 7 år åt andra hållet, men nej han behövde ta till ännu bättre medel. "Alltså Astrid, du är lika snygg som Robin!". Men hon vägrade smälta. Dagen efter när Anton inte var där saknade hon dock alla komplimanger, för hon fick ju knappast några såna av oss andra!
 
 
Jocke försökte ungefär lika hårt med Michelle. Han städade sitt rum, bjöd in henne till sin säng och visade sitt djup genom att prata känslor. Men Michelle var lika benhård hon och följde med tillbaka till campingen.
 
 
Lagom till soluppgången kom vi hem till campingen och kunde krypa till sängs. En bra fredag, men skulle vi orka lördagen också?
 
 
- Robin

Heja

Publicerad 2012-07-14 16:28:06 i Alkohol

Ska snart in mot Örebro, hem till Madde, kolla speedway och dricka öl.

heja heja
- Pierre

Rutin

Publicerad 2012-07-14 10:39:37 i Alkohol

Att vara hemma hos Patrik Larsson är något av det roligaste man kan göra, nästan. Igår bjöd han på parmasallad, diverse ostar och rödvin. Var länge sedan jag drack såhär mycket rödvin som vi lyckades slänga i oss igår.
 
 
Lyckades åka snålskjuts med Lovisa och Steffie hem, det var tur så att jag lyckades komma hem. Dock klarade jag av att både somna och tappa mobilen där i bilen på vägen hem. På senare tid har jag även börjat gjort iordning två mackor och ett glas mjölk, sammtidigt som man sitter vid facebook och skriver till allt och alla, jag måste verkligen sluta med det. Jag vet dock att Robin också gör sånt, så därför kan jag fortsätta.
 
- Pierre
 

Fulla

Publicerad 2012-07-14 01:56:56 i Alkohol

Söndagkväll i den stad jag föddes
Jag står i en bar med gamla vänner
Vi svor eden när vi va unga
Alla för en vad som än hände
Men det vilda livet rev mig
någon reser och nån blir kvar
Guds ära till dem som stannar
och bär de döda till sin grav
Nu går jag gator genom minnen
genom spårvagnars land
Genom röken från fabrikerna
innan alla jobb försvann
Och bilder från min hemstad jagar mig i sömnen
Det här är för dom som aldrig kom fram
till andra sidan drömmen
Folk skjuter sig för pannan
eller dödar någon annan
Och vi dricker för kärlekens skull
Vi är fulla för kärlekens skull

 
Denna låt är så bra så jag inte vet vad jag heter alltså.. Efter en kväll där vi har kört sönder både en, två tre och fyra vinflaskor känns det som jag ska sova och ladda inför imorgon.

Patrik Larsson, dig älskar jag!
- Pierre
 

Run

Publicerad 2012-07-13 17:52:31 i Sport

Nyss klarat av andra springrundan på två dagar, för någon månad sedan så sprang och tränade jag mycket. Nu har det dock blivit "sommar" då kan man inte träna lika mycket. Man äter dock lite mera än man gjorde innan det blev "sommar", så kroppen beslutar att spara lite extra saker här och där. Efter några veckor utan någon löpning så har jag både igår och idag tagit mig i kragen, knytit dom nya springskorna och sen tagit mig ut. Dock har det "bara" blivit 4 Km igår och runt 7 km idag, hoppas jag kan gå imorgon.
 
Springaren
- Pierre

Eileen

Publicerad 2012-07-13 12:28:12 i Alkohol

Så var det då dags igen för ännu en liten resa. Lidköping bär det av mot denna helg för Eileens Folkfestvial. Irländsk musik och grejs ska det visst vara. Jag är väl mest där för att sola, bada, dricka öl, campa samt andra roliga aktiviteter som man kan tänkas hitta på. 5-stjärning camping ska vi visst bo på, passar ju verkligen oss som handen i handsken.
Mina kära släktingar Michelle, Astrid och Jesper verkar vara sådär lagom övertaggade inför helgen men personligen har jag inte kommit in i den rätta stämningen än. Det hade egentligen varit skönt att få vara hemma och ta det lugnt hela helgen. Men vafan, det hela startar ju med att jag och min bror ska sätta oss i bilen mot Lisch, så efter det lär man nog få in rätt känsla! Jag tror det här blir kul, Hej Hej!
 
- Robin

Rött

Publicerad 2012-07-13 09:53:16 i Livet

En av våra trogna läsare heter Karina, det är Robins mamma och min lilla extra Mamma. Hon har ganska nyligen flyttat till ett hus, vid huset finns ett trädgårsland. Där hon har tagit fram sina grönafingrar och börjat odla diverse saker. Efter min jordgubbsfrukost igår så tyckte hon att jag saknade "riktiga" jordgubbar. Så igår kväll kom hon över men en påse färska jordgubbar direkt från landet.

SÅ den här morgonen är faktikst ännu bättre än igår, fast jag blev tvungen att ändra lite för tyckte det nästan kunde bli för mycket jordgubbar. Så idag blev det Vaniljte, vanliga mackor med ost och sen jordgubbsyoghurt med färska jordgubbar i!


 
 
 
Underbara morgon!
- Pierre

Tennis

Publicerad 2012-07-12 21:25:12 i Sport

Tennis är en ganska rolig sport. Det tråkiga är dock att man gör det alldeles för sällan.
Man spelar ganska intensivt i nån vecka mitt på sommaren men sen glömmer man bort det och så vips är det höst och säsongen är över. Det här året ska det dock bli ändring eftersom jag har så mycket tid till såna här lite mer ovanliga aktiviteter. Jag köpte nytt racket igår och spelade på en gång match mot Johan. Seger med 6-0, 6-4, 6-4 blev det.
Idag skulle det bli den väl uppsnackad match mot Simon men även Johan ville spela så på förmiddagen fick det bli en liten uppvärmning mot honom. 6-2, 6-3, 6-1 slutade det den här gången. Matchen mot Simon blev en stenhård fight med många långa bollar och gem.
Dom flesta slutade dock med seger för mig så även här blev det stora siffror. 6-2, 6-1, 6-2. Så nu vet ni hur bra jag är på tennis. Typ.
 
- Robin
 
 

Rolle

Publicerad 2012-07-12 16:22:57 i Livet

Roland "Rolle" Nilsson, hade huvudansvaret för GAIS 2004-2007, under den tiden tog han upp dom till Allsvenskan och gjorde dom till ett "stabilt" lag, innan han lämnde för att ta över Malmö FF som han sedan vann SM-guld med. Efter en senjur i Malmö valde han FC Köpenhamn, Danmarks största klubb. Där ledde han ligan men misslyckades i Champions Leuage, därför fick han sparken. Så nu har han varit arbetslös i drygt 7 månader. Tills idag, då han går in i ledarstaben i GAIS ihop med Alexander Axén och Kjell Petersson. Vi hoppas att det är ett bra steg i rätt riktning.
 
- Pierre
 

Jordgubb

Publicerad 2012-07-12 05:50:55 i Livet

Äntligen Torsdag, det är tur den här vecka går fort. För jag gillar inte att jobba i Sköllersta. Idag öppnar jag, klockan 6:30 det är något jag inte heller gillar. Dock får man då gå hem direkt efter lunch, vilket är väldigt bra.
 
Börjar den här morgonen med jordgubbste, rostade mackor med jordgubbsmarmelad på och yoghurt med någon jordgubbsflingor till. Vilket underbart start!
 
Ha en trevlig dag
- Pierre
 

Svampen

Publicerad 2012-07-11 22:36:08 i Livet

Den här bloggen är bred, som ni redan märkt skriver vi om kläder, film och "livet". Då och då slänger vi in lite matbloggande, typ Robin's köttbullar igår. Idag när jag satt jag på jobbet och filosoferade så kände jag hur mycket jag saknade att vara ute i skogen och bara vara. Dock tyckte jag att det skulle vara lite dumt att bara åka ut i skogen och sätta mig, så jag tänkte att det här med svamp är ju roligt. Jag tycker iallafall det var väldigt roligt att plocka svamp när jag var liten, då ihop med Pappa och Mamma. Vem skulle jag nu lura med ut i skogen? Jag frågade Robin om han gillade svamp, han svarade precis så som jag skulle svara om någon frågade mig om jag gillade svamp,  Ett stort NEJ. Men det gjorde inte så mycket, vi tänkte att det skulle bli roligt bloggmaterial, och ja, det blev det.
 
 
 
 
 Skogens kungar
 - Pierre (och Robin)
 

Köttbullar

Publicerad 2012-07-10 22:36:05 i Mat

Jag fick för mig att göra egna köttbullar såhär på kvällskvisten. Kanske för att jag varit lat och inte tagit mig ut och sprungit som jag tänkte eller helt enkelt för att Jimmy inte var hemma, det gäller att passa på så att man får dom helt för sig själv! Jag har lånat receptet av min mor som har lånat det av Pernilla Wahlgren, så vi vet ju därmed att det är hög klass på det här.
 
 
Börja med att blanda 2,5 dl grädde tillsammans med 6 msk ströbröd, låt det jäsa till sig lite i drygt 10 min. Blanda i 2 tsk salt, 2 krm vitpeppar, 2 krm krossad svartpeppar, 1 liten gul lök,
2 ägg och 2 msk kalvfond (Det här är receptets ohemliga ingrediens som fixar biffen!).
Rör sedan ner 800 gram färs av något slag. För att slippa stå och steka allt så litar jag på ugnen. Smöra en ungsform och rulla köttbullarna. Jag gör dom gärna rätt stora, då behöver man inte rulla lika många! Köttbullarna får vara i ugnen 2x8 min. Sidbyte i halvtid såklart! ;) Ska du bjuda någon fin person på bullarna (fast det gör man väl sällan) så kan det vara smart att korta ner tiden i ugnen och eftersteka dom i pannan en kortis så att dom får lite stekfärg.
 
 
Till det här kör jag faktiskt helst makaroner. Om nu inte någon annan lagar maten vill säga, då tar jag gärna sås och potatis. Ketchupen ska vara Heinz, den med blå design (nu är det visserligen den gröna på bilden tack vare att Jimmy köpt fel, men ändå) för den är helt enkelt bäst!
 
Smaklig måltid!
- Robin

Ny Design

Publicerad 2012-07-10 20:38:35 i Livet

Nu är den klar, "nya bloggen", Hoppas att allt funkar och att ni läsare tycker det blev bättre. Skulle ni upptäcka några fel uppskattar jag gärna lite kommentarer, lite feedback kan också vara roligt.
 
- Pierre
 

Klassiker

Publicerad 2012-07-10 20:32:27 i Film

Igår kollade vi på Sällskapsresan som både jag och Jimmy sett alldeles för sällan.
Snacka om kultrulle! Och vilka karaktärer den filmen odlade fram. Stig-Helmer, Ole, Gösta och reseledaren Lasse är ju alla enormt sköna på sina sätt men favoriterna är inte helt oväntat den dynamiska duon Robban & Berra. I det här klippet har dom samlat allt ur filmen där dessa sköningar är med och briljerar. Njutbart!
 
 
- Robin

På gång

Publicerad 2012-07-10 18:43:04 i Livet

Snart, snart och snart kommer den nya bloggdesignen vara klar! Så just nu sitter jag, äter kladdkaka och försöker fixa dom sista detaljerna innan det är dags att slänga upp det hela här. Nu är det bara ni sitter och väntar resten av kvällen!
 
 
- Pierre

Värre

Publicerad 2012-07-10 06:11:32 i Livet

Finns det något värra än att inta kunna sova? Just nu tror jag iallafall inte det, sitter just nu och slänger i mig två mackor innan jag ska vara i Sköllersta klockan 06:30. Senast jag kollade på klockan inatt var den något på 03:20.. Jag är galet trött.
 
- Pierre
 

Bikten

Publicerad 2012-07-09 23:32:26 i Livet

- Förlåt mig gymmet jag har syndat. Det var sex dagar sen jag tränade sist och under den tiden har jag supit fyra av dagarna samt käkat en massa skräpmat.
- Träna hårt och svettas ut massa gifter nu på förmiddagen och sen kommer du tillbaka ikväll för ett rejält jävla styrkepass.
-Okej, det här ska inte hända igen.
 
Typ så lät det när jag idag gick till gymmet för att be om syndarnas förlåtelse. Ett benpass på morgonen och sen ett styrkepass med Jimmy på kvällen. Träna med Jimmy är jobbigt.
Han har massa galna övningar och håller koll på en så att man inte fuskar och så. Kroppen kommer inte må bra imorgon.
Sen känns det ju lagom tråkigt att stå inne på ett kokhett gym och svettas när man kunde varit ute i det sköna sommarvädret, men va tusan, disciplinering krävs efter sånt osunt levande.
 
- Robin

Tabell

Publicerad 2012-07-09 21:14:21 i Sport

Nej, nej, nej.

10 Poäng på 14 matcher, 1 seger, 7 oavgjorda och 6 förluster. Förra året hade vi endast 3 oavgjorda matcher på HELA säsongen. Något är helt galet fel, varför gör inte Mervan mål? Varför kan Wanderson inte använda sin känsliga fot mer? Varför får inte Jakob Olsson spela mera? Något måste hända i GAIS, och helst ska det hända igår, annars kommer vi spela i Superettan nästa år.

Örebro Sportklubb är laget som slåss för sin överlevnad ihop med GAIS, i dagsläget har även Örebro 10 poäng. Dom tog ikväll sin 2.a seger på 2 matcher, senast nu mot Malmö.

Gefle ligger just nu 2 poäng före GAIS och Örebro, ensama på kvalplats. Så det känns som att hela höstsäsongen kommer handla om tre lag i bottenstriden, det finns en kvalplats och den måste vi bara få, för jag har ingen lust att åka till Degerfors nästa år för att kolla fotboll.
 
- Pierre

PUP

Publicerad 2012-07-08 23:22:38 i Livet

Idag har det varit en riktigt tung dag...4 dagars festande har satt sina spår i kropp och själ!
Örebro levererade typ precis lika fint som Karlstad, det var skönt att se en massa ansikten som man kände igen. Idag har både jag och Pierre enbart slöat men en person som varit effektiv är dock Astrid. Hon har gjort ett antal inlägg om vår helg där. Hon kallar samlingen av dessa inlägg för
"PUP - The True Story". Gå gärna in där och läs om vad som egentligen hände under besöket.
Dom innehåller bland annat förklaringar till vissa bilder som vi har visat, även lite andra bilder och tyvärr några riktigt hemska videos som spelades in under torsdagskvällen. Som tur var skonade hon oss lite och sparade på några av dom. Så om ni nu inte kan få nog av oss, gå in där och läs alla inläggen som heter något med PUP. Ett litet tips är att läsa dom i rätt ordning, börja alltså med det äldsta inlägget!
 
- Robin

Söndag

Publicerad 2012-07-08 13:12:51 i Livet

Idag tänker jag göra klart våran nya bloggdesign, tanken är att vi ska byta till en enklare variant och snyggare. Jag ska även äta pasta och kolla GAIS idag, vinner vi inte idag så är det Superettan 2013.


 
 
Söndag
- Pierre

Home

Publicerad 2012-07-07 18:47:33 i Livet

Tillbaka i Pålsboda, nu kan vi äntligen vara oss själva...
 
 
 
Kitty oh
- Robin och Pierre

Tre är bra

Publicerad 2012-07-07 11:53:34 i Livet

Dag nummer tre, vi tog oss en rikigt skön sovmorgon och gick inte upp fören runt halv 12. Efter att vi lyckats fått i oss frukost och fixat till oss lite gick vi ut en sväng på stan, vi skulle styra upp Robin igen. Målet var att hitta en klocka, dock var det så långa köer överallt så vi struna i det. Dock köpte han nytt wax, så han lyckades lite. Astrid slutade jobba jätte sent, klockan 15:20 och då var vi jätte hungriga så vi slog oss ner för pizza och pilsner på Gina's Pizza. Målet med kvällen var att vi skulle på en förfest hos någon som senare skulle gå vidare mot Putte i Parken, så vi tänkte att det vore smartast att gå direkt till förfesten med tanke på att dom skulle dra redan runt 20. Så vi gick dit lite äckliga och mätta. Det visade sig dock snart att några inte alls skulle iväg på någon Putte i Park så förfesten blev fest och vi stannade kvar. Framåt natten blev dock Pierre trött och ville visa hur man gör när man är trött i Pålsboda, så efter det kände vi att det var dags att gå hem.
 
Nu kör vi massa roliga bilder igen..
 
   

 
NU, har vi käkat frulle och börjat spela tv-spel.. Det är nog ungefär det vi kommer orka med idag innan det är dags att åka och göra Örebro osäkert.
 
 
 
När har man någonsin tjänat på att vara man?
- Robin och Pierre 

Dag 2 Del 2

Publicerad 2012-07-06 12:36:05 i Livet

Vi orkar inte skriva något om kvällen igår, här kommer massa bilder så får ni själv gissa vad dom står för.
 
 
- Robin och Pierre

Dag 2 del 1

Publicerad 2012-07-05 22:35:16 i Livet

Vi lever, och vi lever som fan! Dock kommer våran lever inte leva imorgon.. Succé!

Idag har vi faktiskt gjort mycket, vi har shoppat, ätit mat, druckit öl och kollat fotboll, och kvällen har bara börjat! Vi körde en stor jäkla frulle som hade allt från Cheeseballs till nyponsoppa. När vi kände att vi fått kraft i kropparna så tog vi oss ut mot Karlstad City. Idag var det en stor dag, jag (Pierre) hade fått ett stort uppdrag. Robin, den ena delen av oss som nu har gett sig in på det här med modebloggande ville ha min hjälp med att köpa lite kläder. Vi drog ut på jakt och letade överallt, HM, MQ, InterSport och diverse butiker. Vi lyckades faktiskt hitta lite småsaker, jag hittade även lite saker till mig själv, det visar vi när vi kommer hem dock. Robin har lite krav, han vill inte "synas" för då kan han träffa en flicka som han inte känner och dom han inte känner vill han verkligen inte känna på. Så vi gick lite efter vanliga "basic-line", Chinos och Skjorta vart högst upp på listan. MQ leverarade som tusan, 50 och 70 procent rea på allt, typ. In och ut i provhytten med diverse skjortor och byxor, jag jobbade fan mer där än vad dom som själva jobbade där. Vi hittade galet snygga kläder åt honom och han blev galet snygg!
 
Nu kör vi massa roliga bilder igen!
 
Vi klarade klaraälven idag igen.. Nyktra också!
Powernap i soffan
Robin lira gura
Vi gick och kollade fotboll hos Elis, där måste man vara naken, typ.
Robin och Grävlingen
Nu spåra det ur.. igen..
Nu börjar MODE, Robin har aldrig varit tightare än han är just nu..
Robin kör på två snygga och tighta kläder från Cotterfield och även en klocka (för att åka liggaprocenten till 96%), lånad av Pierre. Det här är alltså resultatet av denna dags "make over".
Dobber, Sladder och Dobber. Ni vet hur jag funkar, jag är alltid snygg och kommer alltid vara det.. Jag behöver inge make over.
 
Vi har varit med på kort en gång, vi stod så här!
Astrid körde på sin snygga jeansklänning och lyckades få med polisen i bakgrunden..
Vi stod så här.. VA!
 
- Robin och Pierre (Modekungar och snyggast i Karlstad/Eskilstuna)

Första kvällen

Publicerad 2012-07-05 11:15:44 i Livet

Igår tog det 3 timmar att åka till Karlstad, det borde tagit max 1,5 men vi gjorde det på dubbelt. Det är starkt jobbat.  Det är långt och det är tråkigt att köra bil hit, så vi tyckte att en liten paus skulle vara på sin plats. Vi åkte förbi alla små trevliga ställen med bänkar och sjöutsikt, istället valde vi ett ställe direkt bredvid motorvägen vid någon gammal campingplats. När vi sitter där med våra daimbullar i munnen så kommer det plötsligt en MC-knutte, han tillhörde antagligen något hemskt gäng, han bromsar in kraftigt och svänger in mot oss. Jag slänger igen min dörr och låser, MC-knutten åker precis förbi bilen, stannar och nickar lite innan han sedan drar vidare. Nu var vi rädda. Dock fikade vi klart och åkte igen, och vi slapp träffa på den där mannen något mera.

Astrid tyckte vi var långsamma och ringde därför för att kolla av läget.
- Hej! Vart är ni?
- Hej.. Vi är snart framme, typ 5 mil kvar.
- Okej, bra. Hanny vill dricka öl med oss ikväll.
- Jaha, ska vi dricka öl nu också.. Det blir nog bra!

Tanken var att vi INTE skulle dricka igår, vi skulle ta det lugnt och sansat. För idag skulle vi både springa, må bra och gå runt på stan. Springturen blev inte av, dock mår vi rätt bra och gå på stan ska vi nog klara av..
 
Två skeptiska och fertila grabbar
 
Två bekväma och snygga killar
 
Årets snyggaste torn!
Hanny-Montany och Kiddieboy
 
"Det är bäst vi går innan det spårar ur.."
Nu spåra det ur..
Målet var att gå förbi Klarälven under det här besöket, vi klara det första kvällen!
 
Klubba, klubba dubbelklubba
Nattamat, nattamat!!!!
Pil i röv på Trekantsgatan, NO pil i röv sa polizei..!
 
Tur inte kvällen spåra ur..
 
 

Hur ska vi kunna toppa den här kvällen?

- Robin och Pierre

Kstad

Publicerad 2012-07-04 15:57:11 i Livet

 
NU åker vi till Karlstad för att hälsa på Astrid.. Vi kommer hem Lördag/Söndag. Dock slipper ni nog inte oss, utan vi kommer blogga på som tusan där borta i det andra lander, Värmland.

Hej då!
- Pierre

SR Shop

Publicerad 2012-07-04 14:13:53 i Livet

Nu ni allesammans ska jag prova på ett "Pierre-inlägg", det ska bli kul. Jag har nämligen fått hem ett paket med kläder. Skillnaden är ju dock att mitt är ifrån "Sweden Rock Shop", kanske inte lika stilfullt som när Pirri sprider sina pengar.
 
Gildan In Flames Deliver T-shirt
Urban Classics Checked Shorts
 
Fruit of the Loom Slash Flames T-shirt
 
Brandit Advisor Vintageshorts
 
Fruit of the Loom In Flames Deliver Luvjacka
 
 
- Robin

Babar?

Publicerad 2012-07-04 00:23:52 i Alkohol

...och med lite belysning kan det se ut typ såhär..kvaliteten på kameran är ju dock under all kritik, vilket framkommer ännu mer på mörka bilder!
 
 
 
- Robin

Barbarbar

Publicerad 2012-07-03 22:08:55 i Alkohol

4 månader efter att vi flyttade in så har vi till sist lyckats fixa fram en bar som vi var så exhalterade över när vi planerade hur rummen skulle möbleras. Det passade jäkligt bra tycker vi nog allt.
Den smälter in bra i rummet både med form och färg. Det är dock lite kvar som ska fixas innan den är redo för att invigas. Det ska upp ett par hyllor bak i baren, belysningen ska fixas och så ska det upp lite bartavlor. Jag är nöjd, det här kommer bli bra!
 
 
 
- Robin

Marieberg

Publicerad 2012-07-03 19:49:36 i Mode

Vart med Pappa och Inger in till Örebro/Marieberg idag som sagt, började med att lämna av Inger hos sin ryggknäckare. Pappa och jag drog till Sveas för en kopp kaffe med tillhörande sötsak. Inte ofta han och jag har egna stunder, vilket jag uppskattar mer och mer (ännu ett ålderstecken). När Inger var klar åkte vi mot Marieberg för att inhandla min födelsedagspresent, skulle få köpa det jag behövde på Intersport/Stadium. Valde först Stadium, dock vill ingen riktigt hjälpa oss så vi gick vidare till InterSport, där fick vi hjälp! Hittade fram ett par bra fotbollskor, som denna gång inte är för små. Sen var det dags för springskorna, dom gamla jag hade har jag haft i drygt 2 år. Så dom är utslitna och för att inte slitna mera på min kropp var det dags för nya. Jag ville ha samma märke som jag redan hade, Acsis, så vi började kolla vilka skor som fanns. Tog fram några modeller som verkade bra. Dock vart vi osäkra på hur jag sprang, så fick göra ett löptest där för att verkligen hitta fram rätt sko. Valde sko och skulle ta oss till kassorna. Dock upptäckte vi att det var "Ta 3 betala för 2" på ALLT i butiken. Så Inger valde ett par skor, och jag gick till klädavdelningen. Lyckades hitta 2 galet snygga "myströjor" som jag skrev om här om dagen. Både funkar riktigt bra till jeans och kan även bäras som lite "snyggt". Slängde även med en ny vindjacka som är lite tjockare än min gamla, bara för att just "Ta 3 för 2".
OCH det roliga var, när jag kom hem och kollade på mina gamla springskor så var dom inte alls ett par acsis, dom var ju New Balance. Vilken jävla miss.

Nu kommer på tok för många bilder på mig själv här, men ni kan ju ge fan i att kolla på mig utan bara kolla kläderna. (Fick förövrigt hem ett paket från HM idag, som jag glömt att jag hade beställt. Visar er imorgon)
 
Acsis Gel-Cumulus 13
Nike T90 shoot IV FG
 
Adidas Drk indigo hoodie
NIKE Squad FT Crew GR
Dobson dark R-90 Jacket dark Petro
 
Ha en bra kväll!
- Pierre

Igen

Publicerad 2012-07-03 08:18:24 i Livet

Nu ska jag in till Örebro, igen. Den här gången med min Far. När jag fyllde år, 1 Maj. Fick jag "presentkort" på springskor/fotbollsskor så idag ska vi in och se vad vi hittar. Så idag fick jag inte lugn frukost på sängen inte, jag får springa runt med en macka i handen och klä på mig samtidigt. Nu är det stressigt.
 
 
- Pierre

Choey

Publicerad 2012-07-02 19:38:49 i Film

Har just kollat klart på de två säsongerna av Vänners spinoff-serie Joey. Den fick knappast någon höjdarkritik och inte särskilt bra tittarsiffor men jag tycker det är en helt okej komediserie måste jag säga. Joeys dumhet kan bli överdriven ibland men det är ändå oftast ganska kul att skratta åt folk som inte är så smarta.
Den roligaste karaktären i vänner har jag dock alltid tyckt att Chandler var. Det är tack vare att han ofta är rolig på ett smart sätt. Han fördummar folk genom att använda sig av ironi och sarkasm. En scen som tyvärr inte gick att bädda in i inlägget får ni istället i en länkform.
Här misslyckas Chandler med ett av sina skämt genom att snubbla på orden och de andra får äntligen göra narr av honom nu när det är han som gör bort sig.
Oftast har han bara korta små kommentarer som levereras med skön tajming som i klippet nedan. Helt klart min typ av humor!
 
 
 
- Robin

Kläder

Publicerad 2012-07-02 17:49:45 i Mode

Blev som sagt en tur på stan med Michelle förut, jag var på jakt efter en "tjock-tröja" som jag vill ha när jag jobbar på fritids, en som är både mysig och snygg. Dock har jag ingen lust att lägga ut några större pengar på just en sådan tröja, jag hittade 1 Diesel på MQ, men tyckte dock den var lite för dyr och valde därför inte den. Istället kom jag hem med följande:

Byxor - Dobber (Ohio worker pant)
Skjorta - Dobber (Daytona dot shirt)
 
Skjorta vänster - Park Lane
Skjorta höger - Le Costrad
Fickduk - Le Costrad
 
Vitpiké - Le Costrad
Jacka - Park Lane
( kom ihåg, man kan aldrig ha för många jackor )


- Pierre
 
 
 

Ledig

Publicerad 2012-07-02 15:07:38 i Livet

Den här veckan har jag "semester" vilket är väldigt skönt. Ska därför inte hålla på och stressa eller något, så den här dagen började med att jag käkade frulle i sängen och läste "Zlatan boken", har hunnit 320 sidor på typ 4 dagar. När jag väl fastnar i en bok har jag svårt att släppa den, och den här en av dom bästa jag läst.

När jag kände mig tillräckligt vaken för att gå upp från sängen gick jag och klädde på mig. Skulle nämligen möta upp min syster i Örebro vid klockan 12. Det är ju så galet mycket rea i alla butiker, så vi kände för att shoppa lite. (Lägger upp bilder på alla kläder jag köpte senare) Nu ska jag äta lite glass och spela FM. Hoppas ni har en bra måndag!
 
 
- Pierre

Karaktärer

Publicerad 2012-07-01 20:32:29 i Topp Tio

Igår kväll så styrde upp en "Svensk-Komedi-kväll". Vi åt mat, glass, chips och drack mycket cola. Vi tog fram några sköna dvd:er med svenskunderhållning:
 
c/o Segemyhr
Nile City 105,6
I Manegen med Glenn Killing
Full Frys
Pistvakt
Macken
Det bästa med Felix Herngren
 

Det var det som blev valt denna kväll, vi kollade ungefär 2 "avsnitt" av varje serie. Finns ju massvis med flera sköna svenska serier som vi hade kunnat välja. Nu har vi kommit fram till att göra en lista på det här, en så kallad Topp 10, eller Top Ten. Vi valde ämnet, "Sveriges bästa tv-karaktärer".
 
1. Edvin Eriksson (Full Frys)
2. Percy Nilegård (I Manegen med Glenn Killing & NIle CIty)
3. Dan Bäckman (Sen kväll med Luuk m.m)
4. Brandmannen Greger (Nile City)
5. Roy Andersson (Macken)
6. Fredrik Segemyhr (c/o Segemyhr)
7. Kurt Olsson (Jul med Kurt Olsson m.m)
8. Ronny (Ronny & Ragge)
9. Lennart (En fyra för Tre)
10. Kenny Starfighter (Kenny Starfighter)

Bubblare:
Tyke (Hem till midgård)
Klimpen (Bert)
Tobbe (Eva och Adam)
Ove Sundberg (Solsidan & Kontoret)
Birger (Full Fräs)
 
Med andra ord så är vinnaren Edvin Eriksson, spelad av Krister Claesson ifrån "Stefan och Krister" Sveriges roligaste tv-karaktär. Johan Rheborg är den enda som har med två stycken olika karaktärer i topp 10, Percy och Kenny Starfighter. Vi hade även med "Fredde" från Solsidan i diskussionerna.
 
- Robin och Pierre
 

Tips

Publicerad 2012-07-01 17:50:30 i Livet

Har nyss slängt ihop en sockerkaka, den står i ugnen och blir god. Ikväll blir det mat, bloggande och EM-Final hos Robin.

TIll er som har prenumerar på någon tidning kommer HÄR ett galet bra tips. 3 Nummer av tidninge Café + 2 förbannat bra Groomingprodukter för män. för endast 59 Kr + Frakt.

- Pierre (Nu med en mustasch)

 

Åtvids år!

Publicerad 2012-07-01 12:02:09 i Sport

Aftonbladet levererar ännu mer åt er idag..
 
Minns ni nykomlingarna Åtvidabergs låt inför årets allsvenska säsong där de sjunger skit om konkurrenter samt vissa spelare?
En sådär lagom skönt kaxig hälsning till övriga i serien. Sen har det ju faktiskt gått bra för dom, en 5:e plats just nu och igår slog en av deras textrader in som framkommer i länken. Deras psykning mot Blåvitts Erik Lund slog i och för sig in redan i första omgången där han bjöd motståndarna på ett mål så att dom förlorade och han har inte startat sedan dess.
 
Jag spelade upp låten för Jimmy och kom fram till att det kanske behövs en ordlista så att alla förstår vad som sjungs och varför.
 
Erik Edman: Gammal landslagsspelare som kom hem till allsvenskan som en stjärna, men har sen dess gått ner sig och länge varit av med landslagsplatsen. Stjärnlönen tar han dock fortfarande ut.
Elfsborg: Har en frispråkig tränare som säger vad han tycker om allt och alla, domaren inkluderad.
Ekenberg: Mjällbys målspruta som dock kan visa upp vissa divafasoner.
Peking: Smeknamnet på Åtvidabergs största konkurrenter Norrköping.
Blåvitt: Smeknamn på klubben IFK Göteborg som inför säsongen satsade stort med flera kända nyförvärv. Det har inte riktigt gått som dom hoppades på.
Erik Lund & Hjalmar Jonsson: Två spelare i blåvitt som kanske inte alltid visat sig vara grymma i försvaret.
Rydström: Kalmars frispråkige och fåfänge lagkapten.
Dahlberg: Jag antar att dom menar Gefles stjärna Mikael Dahlberg. Anses han vara lite ego och bollkåt kanske?
Södertäljes syrianer: Syrianska FC tampades med Åtvidaberg i toppen av superettan förra året och egentligen är det väl inte någon som vill ha dom i allsvenskan..?
 
 
 
- Robin

Antonio!

Publicerad 2012-07-01 11:10:57 i Förebilder

Idag håller jag på Italien. Varför?
Därför!
 
Cassano i sin rätta tröja!
 
Cassano & förebilden!
 
En riktig "bad boy"!
 
Det slutliga genombrottet får vi dock tacka Milan för..
 
 
- Robin

Om

Min profilbild

Robin och Pierre

Två grabbar som håller på att ta över hela världen, mer eller mindre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela