Robin och Pierre

en blogg som inte är rolig eller seriös, men som man ändå vill följa

Nyqvist

Publicerad 2012-05-19 15:17:29 i Film

Nyss kollat klart på Mission Impossible - Ghost Protocol. För något år sedan när jag hörde att det skulle komma en ny Mission Impossible film, nummer 4 i ordningen. Så tänkte jag att detta blir fiasko. Dock när det blev klart att Micke Nyqvist skulle spela en roll i filmen blev det helt klart mer intressant. Nyqvist är en av dom bästa svenska skådisar vi har just nu. Bara Stormare, Skarsgård och Jonas Karlsson som är bättre. Efter det att Nyqvist gjorde rollen som kommisarie Blomqvist i "Millenium Trilogin" så har Hollywood fått upp ögongen för honom. Han är aktuellt i några nya filmer som kommer, bla. Disconnect - En film där både Jason Bateman och Alexander Skarsgård är med.

Mission Impossible - Ghost Protocol är 100 gånger bättre än M:I:3. Så om ni ska se någon M:I, sen nummer 1 eller nummer 4.

På Tal om filmer som först kommer som en trilogi, för att sen några år senare släppa en nummer 4. Vi har Die Hard, där film nummer 1 och 2 är riktigt bra. 3.an når inte upp hela vägen, sen kommer 4.an och sopar banan med hela skiten! Vi har även Rambo, 1:an är förbannat bra. Sen går det utför, men när Stallone pumpade i sig lite piller och blev större än någonsin som 60-åring så gjorde han sin bästa Rambo, film nummer 4.




- Pierre


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Robin och Pierre

Två grabbar som håller på att ta över hela världen, mer eller mindre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela