Robin och Pierre

en blogg som inte är rolig eller seriös, men som man ändå vill följa

Plugg

Publicerad 2012-05-23 17:42:48 i Livet

Vissa dagar vill man bara inte ta tag i det där pluggandet. Idag var en sån dag. Jag träffade mina studiekamrater Jim och Anton vid universitets bibliotek klockan 8 för att gå igenom dagens redovisning. Vi delade upp vem som skulle säga vad och läste igenom det en gång. Sen tog det stopp. Tanken var att vi skulle börja på examinationsuppgiften också men motivationen fanns inte riktigt till det.

Efter lite skitsnack var klockan i alla fall 9 och Anton kunde få sitt jäkla kaffe så han blev nöjd. Blixtidén om att vi kunde sätta oss på en filt i solen som motivationshöjare kom tack vare kaffet enligt han själv så vi flyttade ut oss från den tråkiga bibblan. Det var nog inte en så smart idé trots allt. Sola, snacka och sova var betydligt skönare och vi lyckades endast läsa igenom uppgiften en gång, sen blev det inte mer.

Lite mat kanske kunde göra underverk med energin? Matkoma blev det istället och vi somnade inne på Antons lilla studentrum. Anton i sin säng, Jim i soffan och jag på golvet! Efter en timme vaknar Jim och väcker oss andra med de förfärliga nyheterna att redovisningen börjar om en kvart. Sega i kolan vandrade vi tillbaka till universitetet som i en dimma. Vi levererade dock i vanlig ordning en ganska övertygande redovisning och så då var ju i alla fall den grejen ur världen.
Nya tag imorgon med slutuppgiften!



- Robin

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Robin och Pierre

Två grabbar som håller på att ta över hela världen, mer eller mindre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela