Robin och Pierre

en blogg som inte är rolig eller seriös, men som man ändå vill följa

Pinky

Publicerad 2012-10-09 18:32:00 i Alkohol

I lördags åkte vi ett gäng till O'Learys som bekant. Käka och dricka pilsner till West Ham - Arsenal var planen. Det slutade med att vi blev kvar där hela kvällen. Det blir rätt dyrt må jag då säga. Efter några öl gick vi över till drinkar. Det gäller att dricka drinkar när man är ute så här eftersom man aldrig gör sånt hemma tyckte nämligen Johan. Så efter några öl gick vi över till drinkar. Det är svårt det där med att komma på drinkar som är goda, särskilt med tanke på att man inte kan dricka vad som helst. Lovisa tyckte dock att vi alla skulle dricka Rosa Pantern. Inte en särskilt manlig drink kanske. Johan fick en kommentar om det direkt när han tog åt sig drinken i baren.
Hur som helst så tvingade vi även på Sluggo (som vi helt plötsligt hittade där på O'learys) en rosa drink. Först ville han absolut inte vara med kort med en sån drink utan höll upp Johans gamla halvdruckna öl (Johan hade svårt för alkohol i början av kvällen, innan redbull+vodka kom fram) istället när jag skulle ta ett foto.
 
Till slut kunde han dock inte hålla sig från drinken och fastnade på kort när han fullständigt försökte sluka drinken..har han aldrig druckit med sugrör förut? När jag visade detta enormt snygga kort för honom började han gapskratta samtidigt som han hade munnen full av sin goda mjölkdrink. Med andra ord sprutade det ut rejält med Rosa Pantern på mig.
 
Tävling!! Nu ska ni få en enormt klurig fråga här. Vem är det som redan har hävt i sig sin drink medan dom andra knappt har hunnit börja på sina? Era alternativ är Robin, Crom, Sluggo, Lovisa och Johan. Som om ni verkligen skulle behöva alternativ...
 
Fick även en bild på när manliga Jonas sitter med en rosa goding. Vad har hänt med honom sen han skaffade flickvän egentligen?
 
- Robin

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-10-13 09:00:52

med tanke på bilden innan tippar jag sluggo! Alternativt cromen!

Svar: Ja det skulle ju kunna vara en trickfråga och då är det givetvis Cromen som ligger bäst till annars. Men nej du har rätt, Sluggo är oslagbar när det kommer till sånt här!
Robin och Pierre

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Robin och Pierre

Två grabbar som håller på att ta över hela världen, mer eller mindre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela